•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shazam! (2019) - uskoro

Reditelj filma ,,Anabel: Početak” donosi adaptaciju stripa iz DC svemira sa Zakarijem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Šazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca.

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dečaka Bilija Betsona potrebno je reći ŠAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi pretvara u odraslog superheroja. Još uvek dečak u duši, Šazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja! Može li leteti? Ima li X-rej vid? Može li da ispaljuje munje? Šazam isprobava granice svojih moći, ali moraće brzo da ovlada njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontroliše dr. Tadeus Sivana.

Glumci: Zachary Levi, Jack Dylan Grazer, Mark Strong, Djimon Hounsou, Asher Angel
Režiser: David F. Sandberg

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...