•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"She-Hulk" stiže u "Marvelov" univerzum: Tatjana Maslani superheroina

Zvezda serije "Orphan Black" i dobitnica "Emmyja" Tatjana Maslani po svemu sudeći dobila je glavnu ulogu u novoj "Marvelovoj" seriji "She - Hulk", koja se sprema za "Disney+".

Maslanijeva bi trebalo da tumačiti advokaticu Dženifer Volters, ali zasada se još čekaju zvanična saopštenja iz "Marvela" ili "Disneyja".

Serija će pratiti život Dženifer Volters, rođake Brusa Banera. Nakon nesreće Baner mora da joj donira krv i Dženifer tada postaje She-Hulk. Za razliku od svog rođaka, ona može da kontroliše svoje moći i transformaciju te je mnogo bliža ulozi pametnog Hulka, kojeg smo videli u filmu "Avendžersi: Kraj igre".

Glumica će lik She-Hulk prvo odigrati u istoimenoj seriji, a zatim će imati značajnu ulogu u filmovima.

"She-Hulk" je samo jedan od nekolicine očekivanih serija koje se snimaju u "Marvel" studiju za "Disney+". Pored istoimene serije, u produkciji su još i ostvarenja "Falcon", "Winter Soldier", "WandaVision" i "Loki", čije bi snimanje trebalo d bude završeno iduće godine.

Seriju o Hulkovoj rođaki će režirati Kat Koiro, poznata po radu na serijama "Uvek je sunčano u Filadelfiji" i "Bruklin 99". Džesika Gao, koja je radila na animiranoj seriji "Rik i Morti", bi trebalo da potpiše scenario za nadolazeću seriju.

Očekuje se da će se u seriji pojaviti i glumac Mark Rafelo, koji igra Hulka.

On je nakon objave da će Maslanijeva tumačiti ženskog Hulka na svom Twitter profilu objavio: "Dobro došla u porodicu, rođakinjo", što je još jedna potvrda da bi upravo ona mogla da tumači ovaj "Marvelov" lik.

Podeli:



Preporucujemo