•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shelter (2007)

Shelter (u prevodu: Utočište) je američki film iz 2007. režisera Džone Markovica. Glavne uloge u filmu tumače Trevor Vrajt i Bred Rouv.

Zek (Trevor Vrajt) je mladić koji živi u San Pedru i koji odustaje od svojih snova da upiše umetničku školu, kako bi se brinuo o svojoj starijoj sestri Džini (Tina Holms), njenom sinu Kodiju (Džekson Virt) i svom nepokretnom ocu. U slobodno vreme, Zek slika, surfuje i druži se sa svojim najboljim prijateljem Gejbom (Ros Tomas), kao i sa svojim povremenom devojkom Tori (Kejti Valder).

Kada Gejbov stariji brat Šon (Bred Rouv) dođe iz Los Anđelesa na nekoliko nedelja, Zek i Šon razvijaju blisko prijateljstvo i često idu zajedno na surfovanje. Šon, koji je pisac, podstiče Zeka da preuzmu kontrolu nad svojim životom i ostvari svoju ambiciju da upiše CalArts, veliki državni univerzitet umetnosti. Jedne noći posle surfovanja, Zek i Šon se ljube, međutim Zek nije spreman da se odmah preda svojim osećanjima. Ipak, njihovo prijateljstvo se uskoro razvija u romansu, dok u isto vreme Šon gradi jaku vezu sa Kodijem.

Žanr:drama, romansa, sport
Godina:2007
Reziser:Jonah Markowitz
Scenario:Jonah Markowitz
Uloge:Trevor Wright, Brad Rowe, Tina Holmes
Uzrast:R
Award:7 osvojenih
Studio: GP Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu