•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sherlock Holmes 3' se snima ove godine!

Fanovi fiktivnog detektiva s kraja 19. vrka Sherlocka Holmesa sa oduševljenjem su dočekali informaciju da će Robert Downey Jr i Guy Ritchie do kraja ove godine krenuti u avanturu snimanja trećeg nastavka popularnog filma.

Nakon "Sherlocka Holmesa" iz 2009. i njegovog nastavka "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" iz 2011., novi nastavak čekao je skoro pet godina.

Navodno je ugovor o režiranju filma potpisan još u januaru 2012., ali je prošle godine Jude Law, koji glumi Watsona, rekao da od toga verovatno neće biti ništa.

Ipak, Downey Jr je u izjavi za portal Shortlist kazao da će pokušati da snimi treći nastavak ove godine.

"Razgovaramo o tome. Kada bismo mogli snimati preko Skype, snimanje bi bilo gotovo za nedelju dana", našalio se glumac. "Velika je stvar snimati takve filmove. Sve vreme sam umoran, ali sam i veoma uzbuđen zbog toga".

Dodao je kako se nada da će Ritchieja sresti za vreme britanske promocije "Kapetana Amerike".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...