•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shoot 'Em Up (2007)

Misterioznom gospodinu Smithu (Clive Owen) dan je započeo sasvim normalno i nije se dalo naslutiti da će po bilo čemu biti drugačiji od ostalih. Mirno je čekao svoj autobus kada je pored njega panično protrčala trudnica, a ubrzo za njom i grupa ološa koji su je pokušavali uloviti. Smith, u maniri pravoga kavaljera, bez premišljanja pobije negativce i čak uspe i poroditi jadnu ženu. Ali, nije ni on svemoguć pa žena umire, a njemu ostaje briga o tajanstvenom detetu.

Novopečeni tata udružuje snage s Donnom Quintano - ili skraćeno DQ (Monica Belluci), prostitutkom koja svojim mlekom prehranjuje dete i pomaže u njegovoj misiji. Ova improvizirana familija ubrzo saznaje da je novorođenče na meti upornih ubica koje predvodi zli Hertz (Paul Giamatti). Smith i DQ čine sve i svašta kako bi spasili svoje živote i pokušavaju saznati šta se krije iza nemilosrdnih i, zasada, neuspelih napada...

Ovo je pravi akcioni film sa mnoštvom akcionih scena, stotinama ubijenih i kaskaderskim scenama kojih se ni filmovi sa Jamesom Bondom ne bi postideli. Jednostavno, zaboravite na realnost, na ono šta je moguće ili šta nije moguće i bićete sigurno prezadovoljni.

NNT
Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:2007
Reziser:Michael Davis
Scenario:Michael Davis
Uloge:Clive Owen, Monica Bellucci, Paul Giamatti
Uzrast:R
Award:dve nominacije
Box office:24
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.shootemupmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...