•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sicario' dobija nastavak

Vest da će neki film dobiti nastavak ponekad nas zna iznenaditi. Pogotovo kada se taj film tek nedavno počeo prikazivati u tek nekoliko zemalja širom sveta. Ali Lionsgate je već objavio kako planiraju nastavak filma Sicario reditelja Denisa Villeneuvea. Scenarista Taylor Sheridan nadgledaće projekat na kojem će raditi i Villeneuve samo još nije poznato na koji način.

Ne znamo hoće li se Villeneuve vratiti u rediteljsku stolicu, ali ono što znamo je da će se radnja usmeriti na tajanstvenog lika koga igra Benicio Del Toro. Patrick Wachsberger, jedan od predsednika Lionsgatea je rekao: "Pre nego što je film izašao, pričao sam sa Denisom i pitao šta se dogodilo s njegovim likom? Kuda Benicio ide?".

U Lionsgateu su zadovoljni kritikama i komercijalnim uspehom filma, a Wachsberger očigledno samo razmišlja o Oskarima: "Ovaj film ima potencijala za nekoliko Oskara - najbolji film, najbolji reditelj, najbolja kamera, najbolja muzika i naravno, najbolji glumci."

Film donosi priču o mladoj FBI agentici (Emily Blunt) koja se pridružuje tajnoj CIA operaciji. Operaciju predvode specijalac (Josh Brolin) i zagonetni savetnik sumnjive prošlosti (Benicio Del Toro), a cilj im je svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njene etičke i moralne vrednosti do same granice i naterati ju da preispita sve u šta je dotada verovala.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...