•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sienna Miller u filmu 'American Sniper'

Film čije snimanje uskoro počinje 'American Sniper' naišao je na niz prepreka pri realizaciji, ali otkada je Clint Eastwood potvrđen kao reditelj, projekt je u fazi pozitivnog razvoja.

Najnovija vest je ta kako je glavna ženska uloga pripala Sienni Miller koja će u spomenutoj biografskoj vojnoj drami glumiti zajedno s Bradleyjem Cooperom. I dok će Cooper igrati lik najboljeg snajperistu u istoriji američke vojske, Chrisa Kylea, Sienna će navodno igrati njegovu suprugu.

'American Sniper' je inače adaptacije prema istoimenoj knjizi.

Originalno je Steven Spielberg trebao da odradi rediteljski posao na spomenutom filmu, ali on je od tog projekta odustao onoga trena kada se pregovori oko finansija sa Warner Brosom nisu realizovali u njegovu korist.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...