•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sin Jackie Chana izašao iz zatvora

Kineski glumac, producent i scenarista Jackie Chan izjavio je kako namerava u skorije vreme da radi na filmu sa svojim sinom Jayceeom s kojim ima loš odnos i koji je pušten iz zatvora gde je bio pritvoren zbog droge, piše Anadolu Agency (AA).

Jaycee Chan je pušten iz šestomesečnog zatvora nakon hapšenja u februaru ove godine zbog konzumiranja droge u njegovom stanu u Pekingu.

Njegov otac kasnije je u izjavama za medije kazao kako je "zatvor dobar za njegovog sina" i kako njihov odnos ide nabolje.

Popularni glumac kazao je kako će na svom narednom filmu pokušati da radi sa sinom kao i na albumu. Kako je kazao, nada se kako će se na CD-u naći i duet sa Jayceeom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...