•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sin Michaela Douglasa se nakon izlaska iz zatvora počeo da bavi modelingom

Sin Michaela Douglasa, 37-godišnji Cameron Douglas nedavno je izašao iz zatvora u kojem je proveo sedam godina.

Cameron Douglas uživa u svojoj novoj slobodi u New Yorku, a paparazi su ga uhvatili kako šeta sa svojom devojkom, instruktorkom joge Viviane Thibes.

Najstariji sin Michaela Douglasa i njegove bivše supruge Diandre pušten je nedavno iz zatvora nakon sedam godina zbog posedovanja droge.

Američki mediji pišu kako se već počeo baviti modelingom, a na prsa je istetovirao lik svog oca.

Cameron Douglas trenutno živi u stanu u Bronxu, radi za jednu kompaniju koja se bavi filmskom produkcijom, i planira da napiše knjigu o svom iskustvu u zatvoru.

Cameron Douglas se jedno vreme nadao da će postati glumac poput oca ili deda Kirka Douglasa, a onda je u julu 2009. godine uhapšen u jednom njujorškom hotelu u posedovanju velikih količina metamfetamina.

Sledeće godine je policiji ocinkario svoje dilere, a zahvaljujući tome je dobio pet, a ne deset godina zatvora. Godine 2011. mu je kazna povećana na dodatne 4,5 godine zbog šverca heroina i opojnim drogama.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....