•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sin Toma Hanksa javno progovorio o svojoj zavisnosti

Sin hollywoodskog glumca Toma Hanksa otkrio je da je bio na odvikavanju od kokaina nakon što je jedan američki tabloid planirao da piše o njegovoj životnoj borbi sa zavisnošću, javljaju američki mediji.

Najstariji sin Hanksa i njegove supruge Rite Wilson, 24-godišnji Chester, poznat i kao reper Chet Haze, nedavno je bio na odvikavanju i nije uzimao drogu 50 dana.

Chet se navodno bori sa zavisnošću od svoje šesnaeste godine.

U video poruci na Instagramu Chet je objavio da je konačno u 24-oj godini odlučio potražiti pomoć. Nakon 50 dana apstinencije mogu iskreno reći da sam srećniji nego ikad, u poruci se takođe zahvalio svojoj porodici na njihovoj potpori, ali i svim svojim obožavateljima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu