•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skripta otpisanog filma ‘Predators 2’ otkriva da bi da bi on bio ’Umri muški na Predator brodu’

Budućnost Predator franšize je na prekretnici! Prava na popularnu naučnofantastičnu akcionu franšizu je nedavno stekao The Walt Disney Company kao deo njihove akvizicije 20th Century Fox-a, a kada ćemo sledeći put videti vanzemalјskog lovca na trofeje ostaje misterija, ali sada, ko-scenarista Predators-a Alex Litvak otkrio je detalјe nastavka koga nikada nije bilo u bioskopima. Sledeći citati potiču sa Bloody Disgusting sajta.

„Na kraju dela filma, Royce, Isabelle i njihove kolege hvataju Super Predatori i dovode ih na brod koji koriste za usmeravanje lјudi na novu planetu“, objašnjava on . "Mora da postoji neka vrsta velikog transporta. Tako da sada možete da vidite ovaj prevoz. Dakle, naši momci se probijaju... a film je Die Hard (Umri muški) na Predator brodu".

Die Hard na Predator brodu? Predator franšiza imala je svojih uspona i padova, ali taj opis zvuči previše dobro da bi bio istinit. Na kraju je i bilo, jer Litvak-ov nastavak Predatora nažalost nikada nije urodio plodom.

Litvak je detalјno opisao svoje planove nastavivši, "Ideja je bila da se naši junaci oslobode i sada pokušavaju da preuzmu kontrolu nad brodom sa svim Super Predatorima protiv kojih će morati da se bore. I naravno, sva ostala sranja koja su tamo... poput vanzemalјskog zoološkog vrta na brodu... I shvatite ovo... poslednja stvar je zašto je Drew (20th Century Fox) bio kao „vau, volim tu ideju!“ Na kraju dana kada pobedimo, vraćamo se na Zemlјu, sletimo i shvatamo da je to budućnost! Sve vreme smo mislili da se to događa sada, ali šta ako su ovi momci na ledu 300 godina? Otvor se otvori i dođu svemirski (kolonijalni) marinci unutra! "

Dakle, nastavak bi ponovo spojio Alien i Predator svetove. Prema Litvak-u, studio je vrlo pozitivno odgovorio na njegovu ideju, a Litvak je tvrdio da je šef studija rekao da ga "jebeno voli". ali, iz bilo kog razloga, Litvak-ov nastavak Predators-a nikada nije dobio odobravanje. „Samo smo čekali da on kaže, „idi, napiši ovo", rekao je Litvak. „Ne mogu da razgovaram s time, ali pretpostavlјam da se neke zvezde nikada nisu poređale tako da ta verzija nikada nije krenula sa zemlјe".

Predators, objavljeni 2010. godine, prate mešovitu grupu plaćenika koji nađu na vanzemalјskoj planeti koja deluje kao rezervat za igru tamo gde ih love. Moraju da udruže snage u borbi protiv nemilosrdne rase vanzemalјaca. Film je režirao Nimrod Antal, a u njemu je igrala jaka glumačka ekipa, među kojima su Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins i Laurence Fishburne. Kritičari su prilično dobro prihvatili film Predators, mnogi su osećali da je film uspešno vratio franšizu njenim jednostavnijim korenima podstaknutim testosteronom nakon niza podređenih nastavaka. Umesto izvrsnog zvučnog nastavka Litvak-a, umesto toga dobili smo kritički okrnjeni Predator u 2018. godini.

Podeli:



Preporucujemo