•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Skyfall" najprofitabilniji film o Jamesu Bondu

"Skyfall" je postao prvi film o Jamesu Bondu koji je ostvario zaradu od milijardu dolara.

Novi film o tajnom agentu 007 sa glumcem Danielom Craigom u glavnoj ulozi, koji je premijeru imao na 50-godišnjicu prve pojave Bonda na filmskim platnima, je prešao iznos od milijardu dolara tokom božićnih praznika.

"Skyfall" je u Sjedinjenim AmeriÄkim Državama zaradio 289,6 miliona dolara, a širom sveta još 710,6 miliona dolara. To je prvi film o Jamesu Bondu koji je postigao ovakav uspeh tokom prvobitnog prikazivanja u bioskopima.

OÄekuje se da će film, koji je režirao Sam Mendes, još uvećati svoju zaradu nakon što se naredne godine poÄne prikazivati i u Kini.

Dosadašnji rekord meÄ‘u filmovima o Jamesu Bondu je držao film "Casino Royale", koji je 2006. godine zaradio 596,4 miliona dolara.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu