•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skyline (2010)

Jedači mozgova iz svemira se masovno vraćaju u Skyline - koji ima široke specijalne efekte koje biste očekivali od velikog budžetskog studijskog filma vezanog za onu vrstu produkcije koja se svodi na Eric Balfour-a i Scotty Thompson-a.

Colin i Greg Strause imaju pozadinu u vizuelnim efektima na glavnim slikama kao što su Iron Man 2, Avatar i The Curious Case of Benjamin Button, ali njihov jedini prethodni reditelјski napor je bio nepristojni AVPR: Aliens vs Predator Requiem. Ovde, oni su zajedno stavili svoj džeparac i napravili nešto što je zapanjujuće izvedeno, ali nije vezano za bilo koju veliku franšizu - ipak, možete da proverite elemente iz obe filmske verzije War of the Worlds (pipci koji istražuju zgradu, uzaludni napadi američkih vazduhoplovnih snaga na vanzemalјce), Cloverfild (posebno u žurki koja uspostavlja karakter kao priprema za krizu rasturanja grada), Night of the Living Deads (vruće pitanje: da pobegnemo iz zgrade ili da se držimo krhke bezbednost stana), The Mist (da li je to religiozni armagedon), The Puppet Masters, Alien filmovi, Independence Day (oni izlaze iz oblaka) i desetak japanskih slika ogromnih čudovišta. U poređenju sa Monsters - što je neizbežno, ovo nije ambiciozno dramatično, ali donosi akciju napada vanzemalјskog čudovišta koja je uglavnom zadržana u filmu više cerebralnog žanra.

Balfour, koji je bio na TV-u kao prototip zabušanta glupana u Six Feet Under i 24 i koji je ranije imao najvišu filmsku ulogu kao žrtva u remakeu Texas Chainsaw, dobija najviše drame. Jarrod mora da se nosi sa iznenadnom ponudom za posao, mnogo uspešnijim najbolјim prijatelјem, iznenada najavlјenom trudnoćom njegove devojke, jezivom vanzemalјskom infekcijom koja povremeno daje super-snagu i - u završnici - čitav niz drugih problema. Jednom kada krene, film ne usporava dovolјno da bi bilo koji od podržavajućih likova zaista stao na put - drugo najprepoznatlјivije lice su David Zayas iz Dexter-a i The Expendables, kao lјuti upravnik zgrade - do njihove scene smrti. Čak i vodeća dama, nalik Jessica Biel, Thompson, ne radi mnogo, nego ima jutarnje mučnine i raspravlјa se pre nego što je pozvana da bude simbol svega za šta se vredi boriti tokom očiglednog kraja sveta.

Žanr:akcija, sf, triler
Godina:2010
Reziser:Colin Strause, Greg Strause (as The Brothers Strause)
Scenario:Joshua Cordes, Liam O'Donnell
Uloge:Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Studio:Rogue Pictures, Hydraulx, Transmission Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....