•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavni glumac ozleđen tokom snimanja kultnog filmskog serijala Star Wars

Američki glumac Harrison Ford završio je u bolnici nakon što se povredio tokom snimanja novog nastavka kultnog filmskog serijala Star Wars.

71-godišnji glumac je prilikom snimanje u Pinewood Studios, u predgrađu Londona, ozledio gležanj nakon čega je prevezen u bolnicu John Radcliffe u Oxfordu.

Predstavnica kompanije Disney Vanessa Davies otkrila je medijima kako ova nezgoda ne bi trebala da utiče na rokove snimanja. Harrison Ford će u novom nastavku Star Warsa ponovno odigrati ulogu Hana Soloa, a sem njega u filmu će glumiti i Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis i dobitnica Oscara Lupita Nyong.

'Pojavile su se informacije kako je Ford zaradio i udarac u prsa, ali to nije istina. Ozledio je gležanj', rekla je Davies.

Iz Disneya i Lucasfilma potvrdili su da će se radnja novog filma (Star Wars: Episode VII) odvijati 30 godina nakon događaja koji su se zbili u 'Povratku Džedaja'. Prvi film nove trilogije režira J.J. Abrams, a bioskopima se očekuje 18.12.2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...