•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Smrt Pratiše Banerdži: Ubila se Mala nevesta

Zvezda indijske sapunice izvršila je samoubistvo. Popularna glumica pronađena je obešena u svom stanu u Mumbaju.

Zvezda indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiša Banerdži (24), izvršila je u petak samoubistvo. Mada su fanovi u početku verovali da je reč o prvoaprilskoj šali, policija je saopštila da je popularna glumica, koju je i ovdašnja publika zavolela, pronađena obešena u svom stanu u Mumbaju. Tragičnu vest je potvrdio i njen partner iz "Male neveste" Sidart Šukla.

"U šoku sam i ne mogu da pronađem prave reči da opišem tugu", poručio je Šukla.

Još nije poznato zbog čega je Banerdžijeva digla ruku na sebe. Njeni prijatelji kažu da je bila u depresiji zbog nesrećne ljubavi sa Raulom Radžom Sajnom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...