•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se peti nastavak filma “Sam u kući”

Stiže vest da američka TV mreža "ABC family" planira novi, peti nastavak u nizu filmova popularne franšize "Sam u kući".

Budući film će nositi naslov "Alone in the Dark" („Sam u mraku“) i biće premijerno prikazan na Božić 2012. godine. Glavni junak filma je osmogodišnji dečak Fin (Kristijan Martin) koji je ubeđen da njegovu kuću opsedaju duhovi.

Fin će zajedno sa svojom sestrom (Džodel Ferland), s kojom je ostao sam u kući dok su im roditelji na drugom kraju grada krenuti u borbu protiv duhova tako što će postavljati zamke kako bi uhvatili duhove, ali će u njih zapravo upasti lopovi koje igraju Malkolm Mekdauel, Debi Mazar i Edi Stipls.

Film "Sam u kući" sa Makulijem Kalkinom u naslovnoj ulozi snimljen je 1990, a dve godine kasnije pojavio se i nastavak sa istim glumcem.

Oba filma su doživela ogroman uspeh.Treći nastavak, u kojem je jednu od uloga imala i mlada Skarlet Johanson, snimljen je 1997. i takođe je privukao zapaženu pažnju publike. Četvrti nastavak, snimljen kao TV film, prikazan je 2002. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila