•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se reboot 'The Naked Gun-a'

Najnoviji reboot koji se snima u Hollywoodu je 'The Naked Gun' (Goli pištolj). Zanimljivo je kako će ulogu kultnog detektiva Franka Drebina kojeg je izvorno utelovio Leslie Nielsen , tumačiti Ed Helms, svima najpoznatiji iz trilogije "Hangover" i nedavno iz komedije "We're the Millers". Film će producirati Paramount, dok će scenario potpisati dvojac Thomas Lennon i R Ben Garant.

Podsetimo kako je Nielsen originalno lik Franka Drebina prvobitno tumačio u tv seriji kratkog veka "Police Squad!" iz čega je zapravo proizašla i filmska verzija 1988. godine, kasnije franšiza, s prvim delom "The Naked Gun: From the Files of Police Squad".

Potom su usledila dva nastavka "The Naked Gun 2½: The Smell of Fear" i "Naked Gun 33⅓: The Final Insult", a sve skupa zarada je iznosila oko pozamašnih 350 miliona dolara (uključujući i seriju).

Za one koje su možda zaboravili, "The Naked Gun" je zapravo parodija na klišeje iz detektivskih filmova koja obiluju stereotipovima. Izruguju se i mnogi drugi filmski žanrovi i stilovi, a film je pun asocijacija na događaje aktualne 80-ih godina.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...