•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se serija po jednoj od najboljih video igara na svetu

Krejg Mazin, kreator serije 'Černobil', ponovo se udružuje s medijskom kućom HBO, kako bi poznatu igru 'The Last of Us' pretvorio u seriju. Pisac i producent igre Neil Drakman takođe će učestvovati u ovoj adaptaciji.

U izvršnoj produkciji osim Evana Velsa, predsednika razvojnog tima za igrice i video produkciju učestvovaće i Kerolin Štraus izvršna producenktinja serije ’Černobil’. To će biti prva televizijska serija PlayStation produkcije, prenosi Holivud Reporter.

Igra 'The Last of Us' izašla je 2013. godine i odmah je dobila odlične ocene kritičara.

Zanimljiva priča o postapokalipsi usredsređena je na odnos između Džoela, krijumčara u tom novom svetu, i Eli, tinejdžerke koja je ključna za pronalaženje leka za smrtonosnu pandemiju. Džoela angažiraju da prokrijumčari četrnaestogodišnju devojčicu. Ono što je trebalo da bude lagan posao ubrzo postaje brutalno, srceparajuće putovanje dvoje ljudi koji će opstati samo ako se oslone jedno na drugo dok putuju Amerikom.

HBO serija će pokriti događaje originalne igre, koju je pisao Drakman s mogućnošću dodavanja još sadržaja iz drugog dela The Last of Us II, čiji je izlazak zakazan za 29. maj.

'Neil Drakman je bez sumnje najbolji pripovedač u svetu videoigara, a The Last of Us je njegovo najznačajnije delo. Dugi niz godina maštam o tome kako dobijam priliku da adaptiram njegovo remek-delo, zato mi je sad još veća čast što ću to učiniti s Neilom', istaknuo je Mazin.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...