•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje "Biblije" pratila su čuda i brojni neobjašnjivi fenomeni

U pet dvosatnih nastavaka koji obrađuju deset priča iz najpoznatije knjige u istoriji čovečanstva gledatelji će videti rođenje, smrt i uskrsnuće Isusa Hrista, ojevu barku i druge najbitnije biblijske događaje adaptovane pod autorskom palicom bračnog para Marka Burnetta i Rome Downey, koja ujedno glumi Mariju. Već nakon prve epizode koju je gledalo 13,1 miliona ljudi, "Biblija" je dospela na prvo mesto najgledanijih i najprodavanijih mini-serija svih vremena.

U ulozi Isusa Hrista gledamo 33-godišnjeg portugalskog glumca i modela Diogoa Morgadoa, zvezdu portugalskih sapunica. Pažnju javnosti privukao je i Mohamed Mehdi Ouazzani čije je tumačenje Sotone u SAD-u izazvalo kontroverzije.

Naime, američki hršćanski konzervativac Glenn Beck zaključio je da Sotona fizičkim izgledom neodoljivo podseća na Baracka Obamu. Producent Mark Burnett odbio je tvrdnje da je lik najvećeg negativca stvarao po prvom čoveku Amerike.

Otkrio je i da je za snimanja serijala ekipa svedočila "čudima" koja su se događala na setu. Burnett ističe da se ispod krta nešto pre nego što je Isus trebao biti razapet, pojavila gomila zmija, a spomenuo je i slučaj dečaka koji se pojavio niotkuda noseći izuzetno važan Isusov kostim koji je četiri dana bio izgubljen.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...