•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje druge sezone serije Besa nastavlja se u Estoniji

Posle Crne Gore i Srbije, ekipa serije Besa snimanje je nastavila u Estoniji. Podsećamo da je prva sezona snimljena na mnogobrojnim lokacijama u Srbiji i četiri zemlje regiona, a ovo je prvi put da će jedna domaća serija biti snimljena u ovoj baltičkoj državi. Poznati glumci koji tumače popularne likove u seriji, Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Milica Gojković, Lana Barić i Istok Šunter uveliko borave u estonskom glavnom gradu Talinu, gde su snimljene neke od najzahtevnijih scena koje će gledaoci moći da vide u drugoj sezoni Bese. Zanimljivo je da će se internacionalnoj glumačkoj ekipi iz osam zemalja u drugoj sezoni pridružiti i estonske kolege.

„Nekim danima savladavamo i po 3 lokacije, tako da je tempo rada veoma intenzivan i naporan. U Estoniji snimamo najteži i produkcijski najzahtevniji deo serije, naročito u smislu akcionih scena. Imala sam veliku tremu kako će to sve funkcionisati, ali naše divne kolege iz Nafta filma, lokalne servis produkcije, napravili su sjajan posao, imamo veoma uspešnu saradnju i sve ide po planu. Estonija je lepa i neobična zemlja, priroda je očaravajuća i drago nam je što ćemo našoj publici otkriti drugačije okruženje i kulturu, a sve u funkciji radnje i likova naše priče. Želim da istaknem da je estonska ekipa odlična i po temperamentu totalno drugačija,“ kaže Tea Korolija, izvršni producent serije.

"Izabrali smo odlične estonske glumce što će dodatno obogatiti seriju koja je od prvog dana pomerila sve granice kada je reč o kastingu. Ovo je prvi projekat sa naših prostora koji se snima u Estoniji, i baš u Estoniji radimo akcione scene kakve još nisu viđene kod nas. Za mene je bio izazov, ali i velika čast da režiram na 8 različitih jezika, i obožavam taj spoj različitih kultura koji je u našoj seriji kroz priču prisutan totalno spontano. Druga sezona Bese će produkcijski prevazići prvu sezonu, u to sam sada siguran," dodao je režiser Igor Stoimenov.

U drugoj sezoni, Adrenalin i Telekom Srbija najavljuju mnoštvo iznenađenja, obrta i akcije uz vrhunski kvalitet produkcije po kom je serija prepoznatljiva, a emitovanje se očekuje na jesen na Superstar TV.

Fotografije su vlasništvo Adrenalin produkcije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila