•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje filma Toma Cruisea izazvalo paniku u engleskom selu

Prema pisanju WENN-a, stanovnici engleskog sela Abbots Langley su nazvali policiju nakon što se u blizini sela začula pucnjava.

Vlasti su ubrzo istražile slučaj i došle do zaključka da je pucnjava došla iz studija Leavesden, gde se radi produkcija narednog filma Toma Cruisea, pod nazivom "All You Need is Kill".

"Oko 21 sat smo primili nekoliko poziva meštana koji su bili zabrinuti zbog pucnjave u blizini sela. Policajci su odmah kontaktirali predstavnike studija Leavesden, koji su odmah potvrdili da scene koje trenutno snimaju zahtevaju korišćenje vatrenog oružja", pisalo je u zvaničnom izveštaju policije.

Cruise u ovoj naučnofantastičnoj drami glumi zajedno sa Emily Blunt i Charlotte Riley. Film je baziran na romanu japanskog pisca Hiroshija Sakurazake.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu