•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje filma ’Shazam 2’ se planira u prvoj polovini 2021. godine, kaže Zachary Levi

Iako još mnogo toga ostaje neizvesno, Zachary Levi se nada da će snimanje filma Shazam 2 biti pokrenuto početkom sledeće godine. Levi kaže da je trenutno plan da se započne snimanje u prvom kvartalu 2021. U svakom slučaju, oni moraju da požure jer mladi članovi glumačke ekipe koji treba da ponove njihove uloge brzo odrastaju.

Zachary Levi je trenutno bio gost na Dan Fogler-ovom 4D Xperience. Naravno, pojavila se tema sledećeg Shazam-ovog kinematografskog izlaska, koji je zvanično nazvan Fury of the Gods. Levi je otkrio kakvi su trenutni planovi, makar i okvirni.

"Najavili su da ćemo da napravimo nastavak prilično odmah nakon premijere. Znali su da smo bili gledani prilično dobro, bili su zadovolјni brojevima. Tako da neprekidno i uredno rade na scenariju za nastavak i mislim da je prvi kvartal sledeće godine pravi termin".

Kao što važi za svaki film trenutno, i bilo koje planove koje su Warner Bros. i režiser David F. Sandberg imali u planu, mogli bi da se promene u trenu. Pošto se Robert Pattinson nedavno razboleo, snimanje filma Betmen je ponovo moralo da se zaustavi. Izazov sa kojim se Shazam 2 suočava jeste suočavanje sa mlađim članovima glumačke ekipe. Oni su na neki način na satu koji otkucava.

Zaista, Asher Angel, koji se vraća kao Billy Batson, kao i drugi članovi njegove usvojene porodice poput Faithe Herman, koja glumi Darla-u, brzo stare. Tokom DC FanDome panela izgledalo je kao da je Angel sigurno malo porastao. Što se tiče datuma izlaska, Studio je prvobitno želeo da nastavak stigne u aprilu 2022, ali je umesto toga pomeren za novembar 2022. Zachary Levi kaže da to nije tako loše.

„Trebalo je da bude april 2022. a onda su pomerili datum... Zapravo sam prilično zahvalan, mislim da je novembarsko izdanje bolјi datum za premijeru filma. Nadamo se da možemo nekako da izguramo do tada i da posle proslavimo uspeh. Aquaman je imao premijeru pre božićnih praznika i zaradio je milijardu dolara više“.

Detalјi zapleta za nastavak se trenutno uglavnom drže u tajnosti. Tokom DC FanDome otkriven je nezvanični poster na kojem je, između ostalog, bio i komičar Sinbad. Izveštaji sugerišu da ga neće biti u filmu, ali videćemo šta će se već desiti na kastingu kako se bliži početak snimanja. Shazam 2: Fury of the Gods trenutno treba da se pojavi u bioskopima 4. novembra 2022. Obaveštavamo vas kad budu dostupni novi detalјi.

Podeli:



Preporucujemo