•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje nastavka "Prijatelja" zakazano za narednu nedelju

Nakon što je više puta odloženo, okupljanje "Prijatelja" i snimanje nastavka serije zakazano je za narednu nedelju.

Čini se da će se snimanje specijala, koje je u više navrata odgađano zbog pandemije koronavirusa, napokon desiti u nedelji koja započinje 5. aprila.

Za snimanje novih epizoda ponovo će se okupiti šest glumaca iz originalne postave: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer.

Perry je prethodno rekao da je okupljanje zakazano za "početak marta" 2021. godine, iako je predstavnik HBO Max-a kazao da planovi još nisu finalizirani.

Specijal je prvi put najavljen u februaru 2020. godine, a planirano je da bude dostupan za streaming u maju, međutim, pandemija je promenila te planove.

Ben Winston će režirati specijal, a na njemu će raditi i prvobitni kreatori serije: Kevin Bright, Marta Kauffman i David Crane, dok će Emma Conway i James Longman biti izvršni producenti.

Podeli:



Preporucujemo