•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje pete sezone serije "The Crown" počinje u julu

Snimanje pete sezone popularne Netflixove serije "The Crown" počinje u julu ove godine, potvrđeno je za Variety.

U novoj sezoni uloge članova kraljevske porodice preuzeće novi glumci. Lik princeze Diane tumačiće zvezda "Teneta" Elizabeth Debicki, princa Charlesa tumačiće Dominic West, a kraljica Elizabeta biće Imelda Staunton. Ulogu princeze Margaret preuzeće Lesley Manville.

Producenti serije se nadaju kako će se situacija sa pandemijom koronavirusa u Velikoj Britaniji do jula stabilizovati, ali svakako planiraju snimati pridržavajući se strogih epidemioloških pravila.

Prva sezona serije "The Crown" premijerno je prikazana 2016. godine su do 2020. na Netflixovoj platformi predstavljene ukupno četiri sezone.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu