•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimljen dokumentarac o jednom danu u životu Nicka Cavea

Legendarni muzičar Nick Cave svojim obožavateljima priprema pravu poslasticu. U dokumentarcu "20.000 Days on Earth" prikazaće kako izgleda jedan dan u njegovom životu, pa ćemo između ostalog moći videti kako u autu vozi Kyle Minogue, kako sa svojom sinom gleda film "Lice sa ožiljkom"... Film su režirali Iain Forsyth i Jane Pollard koji su radili sa Caveom na nekoliko njegovih spotova, a scenario po kojem je dokumentarac nastao ne postoji. Naime, sve se snimalo po nahođenju, a sam Cave je narator u filmu.

“Sve je snimljeno! Kamere su bile u mom uredu i snimale su kako počinjem pisati pesme, usklađivati melodije” – kazao je 55-godišnji Cave. Inspiracija za naziv filma došla je logično.

Cave je na zemlji bio točno 20 hiljada dana kada je snimanje dokumentarca krenulo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...