•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sniper 3 (2004)

Najnoviji nastavak sage o avanturama narednika Thomasa Becketta, snajperiste korpusa mornaričke pešadije dokazuje da u Hollywoodu nema baš puno pravde. Tom Berenger kao glumac nije imao mnogo sreće u karijeri, koja je posle filma Olivera Stonea Vod trebala da krene u pravcu zvezda. Nažalost, Berenger je uglavnom dobijao uloge u trilerima, ili smejurijama kao što je Škola straha. U skladu sa takvim tretmanom Berenger je dobio i svoju franšizu o belcu (planira da kada se penzioniše ode na pecanje) naredniku - strelcu marinaca.

Od prvog filma u serijalu sledi uobičajeno ’izbacivanje’ trikova specijalaca, nešto realističnije nego što to obično biva u Hollywoodu. Beckett će nam kroz sva tri filma prikazati nešto malo o tehnikama prikradanja, kamufliranja i naravno pucanja. Sve to je spakovano u formu klasičnog akcionog filma, protivnici su mu šefovi narko mafije, ili u novom (trećem po redu) filmu, nekada najbolji prijatelj, za koga se verovalo da je nestao u akciji i koji sada predstavlja opasnost po SAD.

Bez obzira na klišeiziranost zapleta, čitav film se drži na dostojanstvenosti Toma Berengera. Njegov nenametljiv i smiren način glume mogao bi da bude putokaz za mnoge glumce koji igraju u sličnim žanrovskim ostvarenjima.

Žanr:akcija, drama, triler
Godina:2004
Reziser:P.J. Pesce
Producent:Scott Einbinder, Carol Kottenbrook
Scenario:Michael Frost Beckner, Crash Leyland
Uloge:Tom Berenger, Byron Mann, John Doman
Uzrast:R
Studio:Destination Films, Sandstorm Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...