•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snow White and the Huntsman (2012)

U ovoj epskoj avanturi mlada Kristen Stewart je Snežana i jedina osoba u čitavom kraljevstvu koja je lepša od zle kraljice (Charlize Theron). Kako to ne može da toleriše, ohola Ravena odlučuje da Snežana mora da umre. Tada kraljica šalje iskusnog lovca da ubije mladu Snežanu. Ova opaka vladarka nije ni mogla da pretpostavi da će joj ova mlada dama doći glave.

Dolazi do toga da pomenuti lovac (Chris Hemsworth) jednostavno ne može da ubije mladu princezu i umesto toga on postaje njen saveznik i mentor. Tako da on trenira Snežanu da postane ratnik sposoban da bude prava pretnja kraljičinoj oholoj vladavini. U celoj priči je i princ iz bajke (Sam Clafilin) koji je tu da probudi Snežanu onda kada za to dođe trenutak, kao u bajci.

Ali, hoće li zaista biti tako, ili ne, ostaje vam da pogledate ovu sjajnu priču i saznate i sami.

Maja Nikolić
Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:2012
Reziser:Rupert Sanders
Scenario:Evan Daugherty, John Lee Hancock
Uloge: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron
Uzrast:PG-13
Studio:Roth Films, Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.snowwhiteandthehuntsman.com/
Jezik:engleski
Trajanje:127 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...