•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snup Dog umalo zaglavio u norveškom zatvoru

Snup Dog je dobio novčanu kaznu i zabranu ulaska u Norvešku sledeće dve godine zbog pokušaja ulaska u zemlju sa osam grama marihuane prošlog meseca.

Četrdesetogodišnji reper je bio na putu za muzički festival na jugu Norveške kada su psi na aerodromu nanjušili drogu u njegovom prtljagu.

Dobio je kaznu za unos droge. Zatvorsku kaznu je izbegao jer je imao manje od 15 grama, koliko iznosi minimalna količina za koju se dobija zatvorska kazna. Snoop je takođe nosio i veću količinu novca od dozvoljene. Nakon što je priznao krivicu za oba dela, dobio je kaznu od 5,460 funti i zabranu ulaska u zemlju na dve godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...