•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara: Ne verujem u prirodan izgled! Ruž osvežava sve

Glumica Sofia Vergara proslavila je juče 41. rođendan, a sama je sebi rođendan čestitala na Twitteru i podsetila kako je od 16. jula na kioscima časopis "Harper's Bazaar" na čijoj je naslovnici.

Seksi Kolumbijka koja se proslavila serijom Moderna porodica u intervijuu je celo vreme govorila ironično o sebi pa je kazala kako je 'zahvalna što je iskoristila svojih 15 minuta slave'. Svoj seksepil smatra automatskim.

„Ja sam Latinoamerikanka, takva sam bez obzira na sve. To je kod mene automatski. Istuširam se, isfeniram i stavim šminku. Za mene je to kao kod muškaraca jutarnje brijanje” – rekla je lepa glumica. Dodala je kako veruje u prirodan izgled.

“Ruž osvježava lice. Osim ako si Gisele Bundchen ili imaš 19 godina, treba ti neko pomagalo. Većina mojih prijateljica je dobra u tome jer su i one Latinoamerikanke, ali mnogim Amerikankama pozajmim ruž jer nemaju naviku uvek biti doterane” – rekla je 41-godišnja Sofia.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...