•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara dizajnirala donje rublje koje će damama dostavljati na kućnu adresu

Zvezda serije "Modern Family" Sofia Vergara u saradnji s Renatom Black, osnivačicom fondacije Seven Bar, uskoro će na tržište lansirati donje rublje za žene brenda Eby. I ne samo to, Vergara razvija i startup koji će damama rublje dostavljati na kućnu adresu.

Saradnju s neprofitnom fondacijom Seven Bar ova seksipilna Kolumbijka ostvarila je kako bi ohrabrila žene za pokretanje biznisa. Kako bi i finansijski doprinela tome, Vergara će deset posto zarade od prodaje Eby proizvoda ostavljati u fondaciji. Na ovaj način, kako kaže, želi pomoći damama da šire svoje biznis ideje.

"Ja sam imala taj luksuz da svoje ideje pretvaram u uspešne biznis poduhvate proteklih deset godina. Sada to želim omogućiti i drugim ženama. Želim im pružiti sredstva za pokretanje vlastitog biznisa kao izlaz iz siromaštva. Nema ništa više seksi nego da sami sebi budete šef", kazala je Vergara koja je protekli mesec dizajnirala novu kolekciju donjeg rublja.

Eby kolekcija je proizvedena u veličinama od XS do 4XL i to u šest različitih stilova od različitih materijala. Oni koji budu želeli da kupe rublje, moći će to da urade preko aplikacije koju Vergara razvija ili putem online oglašivača. Prema pisanju Business Insidera, svaki komad rublja će koštati otprilike 15 dolara.

Vergara je sve dame pozvala da se pridruže Eby timu putem web stranice koja počinje da radi od 25. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....