•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara i Amber Heard deo ekipe “Machete Kills”

“Machete Kills” je nastavak čuvenog ostvarenja “Machete” reditelja Robert-a Rodriguez-a. Stiže vest da su se već odličnoj ekipi koja radi na ovom filmu priključile i zgodne glumice Sofia Vergara i Amber Heard. Čini se da Rodriguez nije izgubio svoj poznati osećaj kada se radi o angažovanju lepih glumica.

Zvezda ostvarenja “Modern Family2 i “The Three Stooges”, Sofia Vergara će igrati Madame Desdemona-u, koja je vlasnica bordela i krije neke ključne informacije, dok će Heard-ova (“The Rum Diary”, i “Pineapple Express”) igrati ubicu poi menu Miss San Antonio.

Uz Danny-ja Trejo-a, koji će reprizirati svoju ulogu Machete i Me-a Gibson-a, čini se da će “Machete Kills” koji naredne godine dolazi u bioskope biti hit na boks ofisu.

Podeli:



Preporucujemo