•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara prekinula vezu sa Nickom Loebom

Glumica Sofia Vergara raskinula je sa svojim verenikom, biznismenom Nickom Loebom. Javnost je o tome obavestila putem društvenih mreža.

Istakla je da ne želi da se stvara medijska pompa u vezi sa njihovim raskidom te je zbog toga odlučila lično saopštiti da su se ona i Loeb rastali.

"Imali smo problem da uskladimo vreme koje provodimo skupa, jer i on i ja mnogo radimo te su zbog toga problemi između nas bivali sve veći i prestalo je biti zabavno", kazala je 41-godišnja kolumbijska lepotica.

Istakla je da su ona i njen bivši verenik ostali u dobrim odnosima.

Podsetimo, u februaru ove godine Sofia Vergara je objavila da se verila.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu