•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sony možda finansirati film „The Apocalypse“ Seth-a Rogen-a

Sony će možda finansirati film „The Apocalypse“. Seth Rogen je najavio da će se film snimati tokom 2012. godine, a glumačkoj ekipi su se pridružili i: Jonah Hill, Danny McBride, James Franco i Craig Robinson.

Sony će osim finansiranja (najavljeno je da će ukupni budžet filma biti između 30 i 40 miliona USD), biti zadužen i za distribuciju filma „The Apocalypse“. Ovaj film će biti rediteljski debi glumaca Seth-a Rogen-a i Evan-a Goldberg-a, koji su poznati kao producenti scenarija filmova: „Superbad“, „Pineapple Express“, „Green Hornet“, ali i predstojećeg filma „Neighborhood Watch“.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...