•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sorkinov film o Stivu Džobsu će imati samo 3 scene

Tri scene. Svaka od njih traje po 30 minuta. Svaka snimljena u realnom vremenu i zajedno čine film od 90 minuta.

Sudeći po tvitu od "The Daily Beast", upravo na taj način će Aron Sorkin konstruisati biografski film o jednom od osnivača kompanije "Apple", Stivu Džobsu. Svaka scena će se dešavati iza bine na događajima na kojima je Džobs učestvovao kao govornik na veoma popularnim predstavljanjima proizvoda njegove kompanije. Ti događaji su od Džobsa stvorili medijsku ličnost a s obzirom da se ovaj biografski film fokusira samo na marketinške događaje...pa, može se reći da je Sorkin još jednom potvrdio kakav genijalni um ima.

Stiv Džobs je bio inovator i zaslužuje inovativan pristup snimanju filma o njegovom životu, umesto uobičajenih načina predstavljanja radnje filma u standardnim biografskim filmovima.

Ono što je Sorkinu sada presotalo da uradi je da pronađe odgovarajućeg režisera. Ašton Kučer je odradio odličan posao u konkurentskom filmu Džošue Majkla Sterna, a neminovno je da će to ostaviti utisak na publiku koja će taj film gledati mnogo pre Sorkinovog. Uprkos tome, ovakav način snimanja, tri scene od 30 minuta, će Arona Sorkina u startu staviti na odličnu poziciju kad je konkurencija u pitanju.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...