•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"South Park" se vraća

Od svog premijernog prikazivanja South Park je osvojio brojne Emi i Pibodi nagrade. Ovo je dovelo do kreiranja filmova i igara, a serija je postala jedna od najpoznatijih američkih animacija.

Comedy Central je najavio da će 26. sezona South Park-a biti premijerno prikazana u sredu, 8. februara, i da će epizode izlaziti tokom 2023. godine.

Svaku novu epizodu moći ćete da strimujete preko zvaničnog South Park veb-sajta, odnosno, Comedy Central veb-sajta, i Comedy Central aplikacije i to odmah nakon što premijerno budu prikazane.

Svi smo očekivali novu sezonu nakon najavljene saradnje MTV Entertainment Studios-a i South Park kreatora Treja Parka i Met Stouna, koja je zagarantovala poziciju South Park-a na Comedy Central-u do 2027. godine, što znači da ćemo imati prilike da vidimo 30 sezona ove animirane komedije.

Pored porudžbine novih epizoda, dogovor uključuje i 14 originalnih ekskluziva napravljenih za striming na Paramount+ u koje se ubrajaju epizode South Park: The Streaming Wars Part 1 & 2, South Park: Post Covid, i South Park: Post Covid: The Return of Covid.

Podeli:



Preporucujemo