•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spajdermen i Iron man zajedno na velikom platnu

Jedan od najvećih superjunaka današnjice, vraća se u novom filmu „Spajdermen: Povratak kući“ koji će premijerno biti prikazan, u 3D verziji u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza iCineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku, u sredu 5. jula od 20 časova. Karte za ovu zadivljujuću filmsku priču su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Mladi britanski glumac Tom Holand odlično se snašao u ulozi Pitera Parkera/Spajdermena. Senzacionalni debi u ovoj ulozi ostvario je u hitu „Kapetan Amerika: Građanski rat”, kako ujedno i počinje njegov prvi samostalni film „Spajdermen: Povratak kući“. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Piter se vraća kući u kojoj živi sa tetkom Mej (Marisa Tomej), gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark (Robert Dauni Džunior). Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako još uvek mora da se dokaže kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to će možda doći i mnogo ranije nego što se Piter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac - Lešinar (Majkl Kiton).

Obezbedite svoje mesto na premijeri i uživajte među prvima u ovoj spektakularnoj filmskoj avanturi i povratku Spajdermena na veliko platno!

Film će se od 6. jula naći na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx u distribuciji Con Film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo