•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Specijalna projekcija filma "Vikend sa ćaletom"

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA „VIKEND SA ĆALETOM“ UZ PRISUSTVO AUTORSKO - GLUMAČKE EKIPE
SUBOTA 31. OKTOBAR U BIOSKOPU VILIN GRAD SA POČETKOM U 20 ČASOVA U VELIKOJ SALI UZ SVE PREPORUČENE MERE PREDOSTROŽNOSTI!

Uz sve preporučene mere predostrožosti kojih se bioskopi u vreme pandemije pridržavaju u subotu 31. oktobra sa početkom u 20 časova, u bioskopu Vilin Grad, uz ograničen broj posetilaca, publika će moći bezbedno da uživa u dugoiščekivanom filmu reditelja Miroslava Momčilovića "Vikend sa ćaletom". Specijalnoj projekciji filma prisustvovaće i autorsko-glumačka ekipa filma.

Ova filmska priča govori o odnosu oca i sina u kojoj glavne uloge tumače zvezde domaće scene - Nenad Jezdić, Bane Vidaković i Miodrag Miki Krstović, kao i mlada glumačka nada Vasa Vraneš.

U životu ili jašeš ili te drugi jašu“,"Hoće klavir da te brani sutra kad te neko napadne na ulici","Prvo ćeš da naučiš da se biješ pa ćeš onda da sviraš klavir samo su neke od upečatljivih replika filma koje će se sa osmehom pamtiti i prepričavati, a ko su Kašika i Ogi čiji je prijateljski odnos godinama potiskivan i zabranjen?!

KAŠIKA (Nenad Jezdić) jedan od šefova beogradskog podzemlja. Brzo misli, brz na obaraču i kao takav vrlo opasan. Bio je dobar đak ali je kasnije upao u loše društvo i završio na ulici. Zahvaljujući inteligenciji i bokserskoj veštini brzo napredovao u uličnoj hijerarhiji. Uživa respekt i među kriminalcima i među policajcima. Nadimak stekao zahvaljujući izreci da ‘zdravlje i snaga ulaze na kašiku.’

OGNJEN (Vasa Vraneš) živi s mamom. Odrastao bez prisustva oca kojeg jedva da je upamtio. Sve do ponovnog susreta kada se vraćaju potisnuta sećanja i osećanja. Inteligentan ali povučen i odmeren dečak. Otac mu nedostaje ali on to vešto krije. Voli šah i video igrice. Zaljubljen je u svoju učiteljicu klavira. Pred pubertetom ali još uvek dete. Pun je skrivenih vrlina i talenata koje nerado pokazuje. Likom podseća na oca ali po karakteru nema ništa njegovo što i nije čudno s obzirom da raste pod uticajem majke i bake. Prava ‘umetnička duša’ što Kašiku povremeno dovodi do očaja.

Osim Nenada Jezdića, Baneta Vidakovića, Miodraga Miki Krstovića i mladog Vase Vraneša, u ostalim ulogama našla su se i ostala cenjena glumačka imena - Jelena Đukić, Anja Alač, Boris Milivojević, Katarina Radivojević, Svetlana Ceca Bojković, Srna Lango, Ana Radović, Marko Gvero, Bojan Lazarov i Miljan Davidović.

REZERVIŠITE ULAZNICE

Podeli:



Preporucujemo