•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Specijalni događaj povodom filma 'Warcraft - Početak' u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center

Prenosimo vam deo fenomenalne atmosfere sa upravo održanog spektakularnog događaja povodom početka prikazivanja epske avanture "WARCRAFT- POČETAK".
Večeras je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center održano veliko finale Hearthstone turnira.

Pobednik turnira je Aleksandar Stojković Zarakiplague, pored ostalih nagrada osvojio i WOW Legion igru, dar kompanije Computerland.

Organizatori događaja su IGN Adria, Fortuna, Computerland, bioskop Cineplexx i Taramount film.

Posebna poslastica za sve fanove bila je izložba Warcraft igračaka i zatvorena VIP projekcija ovog dugo očekivanog blokbastera kojoj su prisustvovali učesnici turnira i odabrani gosti.

"WARCRAFT – POČETAK" je film na koji su mnogi čekali godinama, a oni koji su imali privilegiju da ga pogledaju večeras kažu da je ovo zaista pravi bioskopski spektakl, i da su njihova očekivanja u potpunosti ispunjena.

"WARCRAFT – POČETAK" će od 28. maja do 1. juna biti pretpremijerno prikazavan u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), Roda Cineplex , Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Cinestar Zrenjanin, Cinestar Pančevo, Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Od 2. juna, ovaj blokbaster će se stići na redovne repertoare svih bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....