•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spider-Man 3 još uvek cilјa predstojeće leto za snimanje

Prilično neverovatno, čini se da Marvel-ov i Sony-ev Spider-Man 3 je još uvek planiran da započne snimanje ovog leta. Da li će to tako biti ili ne, potpuno je drugo pitanje, s obzirom na to šta se trenutno događa u industriji zabave. Iako je, i razumlјivo, čini se da studio možda uliva nadu da produkcija i dalјe može da nastavi ovaj dugo očekivani nastavak manje-više kako je planirano.

Prema novom spisku produkcije, trenutno bez naslova Spider-Man 3 treba da započne snimanje 13. jula. To je u skladu sa onim što smo ranije čuli. Proizvodnja bi trebalo da traje do 30. oktobra na lokacijama kao što su Atlanta, Džordžija, gde počinju mnogi filmovi Marvel Studija, kao i Nјujork, Los Anđeles, Kalifornija i Island. Jon Watts, koji je režirao prethodna dva nastavka u seriji, Spider-Man: Homecoming i Spider-Man: Far From Home, spreman je da se vrati. Tom Holland će ponoviti njegovu ulogu Peter Parker/Spider-Man. Osim toga, u ovom trenutku otkriveno je vrlo malo u pogledu specifikacija.

S obzirom na to šta se u ovom trenutku događa u svetu, teško je da se predvidi kada će se stvari vratiti u normalu. Ili, u najmanju ruku, sasvim dovolјno da filmska i TV produkcija mogu da se nastave. Ograničenja javnih okuplјanja u interesu javnog zdravlјa onemogućila su snimanje gotovo bilo koje vrste. Čak ni najoptimističniji projekti nemaju bilo kakvu proizvodnju koja će se nastaviti najranije do jula. Čini se da Sony i Marvel Studios možda čekaju da vide pristup pre nego što službeno odgode ovaj projekat.

Disney je nedavno ažurirao kalendar izdanja za 2020/2021 i to je imalo velikog uticaja na Marvel Cinematic Universe. Svaka faza 4 naslova je pomerena unazad, a Black Widow se premešta sa njegovog originalnog majskog izdanja na novembar. Eternals, Shang-Chi i Legend of the Ten Rings i Doctor Strange u Multiverse of Madness svi su na redu za sledeću godinu. To znači, ako Spider-Man 3 može da ostane na rasporedu, sledeće godine biće četiri MCU filma. Ali, ako se odloži, pronalazak novog prostora u kalendaru može da bude težak. Pogotovo jer su za 2022. postavlјena čak četiri MCU filma. To je nezgodna situacija za navigaciju, bez sumnje.

Ono što sigurno znamo je da će se nastavak nastavljati stopama prošlogodišnjeg Far From Home, koji je bio ogroman uspeh, prikupivši 1,13 milijarde dolara na globalnoj blagajni bioskopa. Peter Parker će se baviti posledicama Misterio-a odajući njegov identitet svetu, kao i nameštajući Spider-Man-u za ubistvo. U ovom trenutku, Spider-Man 3 treba da se pojavi u bioskopima 16. jula 2021. Svakako ćemo vas obavestiti o tome kako budu dostupni svaki dalјi detalјi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...