•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa

Proteklog vikenda u Londonu su dodeljene "Racuten TV Empire" nagrade, koje britanski časopis Empajer dodeljuje najuspešnijim filmovima u proteklih 12 meseci.

Slavni reditelj Stiven Spilberg osvojio je nagradu "Legend of Our Lifetime", a u govoru prilikom dodele otkrio je kada će početi rad na novom filmu o Indijani Džonsu.

Spilberg je najavio da će snimanje petog nastavka početi u aprilu iduće godine, kao i to da će se film snimati u Velikoj Britaniji.

"Uvek mi se isplati da dođem u Veliku Britaniju i da sarađujem sa vrlo talentovanim ljudima - od glumaca i tehničke ekipe, pa sve do vozača i prodavaca girica i krompirića. Svi oni su mi pomogli da ovde snimim dosadašnje filmove, a verujem da će nastaviti da mi pomažu i kad se u aprilu 2019. godine vratim da bih snimio peti film o Indijani Džonsu", rekao je Spilberg.

Legendarni lik arheologa avanturiste ponovo će, naravno, igrati Harison Ford, bez koga je teško i zamisliti filmove o Indijani Džonsu. Ford, koji je glavni lik do sada glumio u svim nastavcima, u vreme snimanja novog dela imaće 76 godina.

A ni sam Spilberg nije mlađi. Uprkos tome što ima 71 godinu, legendarni reditelj ne posustaje. Njegov najnoviji SF spektakl "Readu Player One" u bioskope stiže ovih dana.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....