•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Spomenik Majklu Džeksonu' nagrađen u Monte Karlu

Film “Spomenik Majklu Džeksonu” scenariste i reditelja Darka Lungulova nagrađen je Specijalnim priznanjem, Nagradom za najbolji scenario na 12. Festivalu filmske komedije u Monte Karlu.Nagradu za životno delo dobio je počasni gost festivala, američki reditelj srpskog poreka Piter Bogdanovič čija je komedija “She”s Funny That Way” svečano otvorila festival van konkurencije.

Na sinoćnoj gala ceremoniji nagrade za životno delo dobili su, između ostalih, i legende evropskog i svetskog filma, glumci Ursula Anders, Ðankarlo Ðanini i Franko Nero.

“Drago mi je da sam dobio nagradu na festivalu koji neguje filmsku komediju kao način da se o ozbiljnim temama progovori drugačije, a da se pri tom ne izgubi emocija”, rekao je Lungunov. On je dodao da mu je još veća nagrada što je upoznao reditelja Pitera Bogdanoviča i sa njim “delio pozornicu” dok su jedan drugom čestitali. “Njegov film ”Poslednja bioskopska predstava” u koji sam se zaljubio još kao dvanaestogodišnjak jedan je od razloga što se bavim filmom”, napomenuo je Lungulov.

U žiriju festivala u Monte Karlu bili su italijanski reditelj Ðovani Veronezi (predsednik), filmski kritičar Li Maršal (Screen International) i francuski reditelj Klod Zidi.

Website:tanjug.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...