•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se 'Top gan 2'!

Glumac Val Kilmer na svom „Fejsbuk“ profilu najavio snimanje nastavka velikog filmskog hita „Top gan“, u kojem će se, kako navodi, pojaviti Tom Kruz, Džin Hekmen, dok će režiju preuzeti Frensis Ford Kopola.

Nije zvanično, ali zvuči uverljivo – američki glumac Val Kilmer, koji je glumio Ledenog u pomenutom filmu iz 1986. godine, istakao je sinoć na svom profilu na najvećoj društvenoj mreži da će se uz neka zvučna imena Holivuda, pojaviti u nastavku.

Upravo mi je ponuđen ‘Top gan 2’ – nemate često priliku da bez čitanja scenarija kažete ‘da’… Glumiće Džin Hekmen… Da, reditelj je Frensis Ford Kopola… Da!, stoji njegovom postu.

„Džeri Brukhajmer (producent) i Tom Kruz. Da! Svima će nam nedostajati Toni Skot (reditelj), jedan od najfinijih džentlmena koje sam upoznao na filmu, ali, hajde da upalimo neke lovce opet!“

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu