•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nastavak filma 'Pitch Perfect'

Iznenađujući uspeh humorističkog mjuzikla 'Pitch Perfect' iz 2012. godine, zagarantovao je snimanje nastavka. Već neko vreme je poznato da Universal kuje planove, a potvrdu o snimanju drugog dela dobili smo nakon što je nedavno objavljena informacija da će Elizabeth Banks, koja je producirala i glumila u prvom delu, ovaj put zauzeti rediteljsku stolicu nastavka. Biće to njen rediteljski debi, a sada je stigla i službena potvrda da će glumice Anna Kendrick i Rebel Wilson takođe reprizirati svoje uloge.

Na službenom Twitter nalogu filma Pitch Perfect objavljena je vest da su Kendrick i Wilson i službeno stavile svoj potpis na ugovor. Ostatak glumačke ekipe još uvek nije poznat, ali zna se da će scenari napisati Kay Cannon, koja je napisala scenario prvog dela.

Snimanje bi trebalo početi krajem godine, dok bi film u bioskope trebao doći 15. maja 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...