•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nova 'Zona sumraka'

Met Rivs će režirati novi film zasnovan na kultoj seriji Zona Sumraka . Kompanija Vorner Bros će stajati iza ovog projekta koji će se raditi čim Rivs završi sa snimanjem najnovijeg nastavka filma 'Planeta majmuna' čija se premijera očekuje 2014. godine.

Do sada se nije znalo gotovo ništa o tome da se planira snimanje novog filma zasnovanom na popularnoj seriji, ali očigledno su uspesi režiserovih filmova 'Cloverfield' i 'Let Me In', koji su maltene kao priče iz Zone sumraka, uticali na producente da se odvaže na finansiranje novog filma a pod starim prepoznatljivim brendom.

Malo se zna o samoj radnji budućeg filma, ali se zna okvirno o čemu će se raditi u budućem sf hitu. Uspeh koji je napravio film Looper (Ubica iz budućnosti) će, očigledno, pokušati da se ponovi sličnom pričom o putovanju kroz vreme. Tačnije, radnja će se vrteti oko probnog pilota koji probija brzinu svetlosti u svojoj letelici i kada se spusti ponovo na Zemlju on otkriva da je sleteo 96 godina u budućnost. Zanimljivo zvuči a očekujemo i da će efektno izgledati.

Još uvek se ne zna tačno za kada se planira ovaj film, ali ako postigne zadovoljavajući uspeh možemo očekivati još nekoliko novih filmova pod imenom 'Zona sumraka' ili barem još neku seriju pod tim imenom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu