•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se novi Wolverin?

Izgleda da će Wolverine dobiti spin-off koji ni mogao da se pojavi u bioskope negde u toku 2016. godine. O tome je počelo da se priča nakon pregovora koje su počeli da vode glavni nosioci projekta - redatelj i scenarists James Mangold, glavni glumac Hugh Jackman i producentska kuća 20th Century Fox.

Radnja ovogodišnjeg Wolverine filma se dešavala u Japanu, a nema pomena o tome gde bi bio sledeći nastavak sniman. Hugh Jackman se još uvek nije zvanično oglasio o mogućem nastavku, ali očigledno je da 20th Century Fox planira da svake godine objavi barem jedan film sa superherojima. Sledeće godine izlazi X-Men: Days of Future Past, za 2015. je planiran nastavak Fantastične četvorke, a 2016. godins je možda pravo vreme za novog Wolverina?

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...