•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spremaju se novi "Pirati sa Kariba": Margo Robi igraće glavnu ulogu

Australijska glumica Margo Robi imaće jednu od glavnih uloga u novom nastavku "Pirata sa Kariba".

Variety prenosi da se radi o potpuno novom projektu kompanije Disney, i da nije u pitanu "ponovo ispričana priča", već će sada postojati potpuno nov scenario, za koji će biti zadužena Kristina Hodson.

Džeri Brukhajmer, producent dosadašnjih pet filmova iz ove franšize, biće uključen i ovoga puta. Ako je suditi po ranijim izjavama autora franšize, izgleda da više nećemo gledati Džonija Depa u ovom serijalu. On je, naravno, tumačio ulogu sada već legendarnog kapetana Džeka Speroua.

Što se Margo Robi tiče, ona je ove godine nominovana za Oskara za svoju ulogu u filmu "Bombshell" i bila je glavna glumica u filmu o stripovskoj anti-heroini Harli Kvin, a prošle godine je glumila u Tarantinovom filmu "Once Upon a Time in Hollywood".

Podeli:



Preporucujemo