•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srbija se priključuje obeležavanju svetskog događaja 'Alien Day'

Povodom obeležavanja svetskog događaja ,,Alien Day“ i premijere filma „Osmi putnik: Kovenant“, distributerska kuća MCF MegaCom Film i studio 20th Century Fox pozivaju sve ljubitelje serijala „Alien“ da posete bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu 26. aprila od 20:10h i prisustvuju globalnom događaju.

Sve posetioce očekuje:

  • Veče prikazivanja originalnog „Osmog putnika“ od reditelja Ridlija Skota iz 1979. sa Sigurni Viver;
  • Specijalni video materijal koji povezuje događaje koji su se desili između filmova „Prometej“ i „Osmi putnik: Kovenant“;
  • Premijerni insert iz dugoočekivanog najnovijeg nastavka „Osmi putnik: Kovenant“;
  • Fotografisanje sa originalnom replikom iz filma, tzv. „facehugger-om“.

Novi film iza kojeg stoji reditelj Ridli Skot predstavlja nastavak filma „Prometej“ iz 2012. godine i u domaće bioskope dolazi 18. maja.
Posada kolonijalnog broda Kovenant zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet. Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu.
Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Beker.

Karte u prodaji za događaj „Alien Day“ se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...