•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srdan Golubović

Srdan Golubović (1972.) diplomirao je na FDU u Beogradu, gde danas predaje Filmsku režiju.

2001. godine snima svoj prvi igrani film “Apsolutnih sto” sa kojim je učestvovao u glavnim programima na preko 30 internacionalnih filmskih festivala i osvojio 10 međunarodnih nagrada.

2007. godine snima svoj drugi igrani film »Klopka« koji je imao svoju svetsku premijeru na Berlinskom festivalu i osvojio 23 međunarodne filmske nagrade.

»Klopka« je bila na užem spisku od devet filmova koji su bili nominovani za Oskara za najbolji strani film.

»Krugovi« su njegov treći celovečernji igrani film.

Filmografija:

  • “Trojka” (1994), kratki igrani film
  • Omnibus “PAKET ARANŽMAN”, treća priča pod nazivom “Herc Minuta” (1995), igrani film
  • “Apsolutnih sto” ( 2001), dugometražni igrani film
  • “Klopka” (2007.), dugometražni igrani film
  • Krugovi (2013.) dugometražni igrani film
  • Otac (2020.)
  • Apsolutnih sto (2023.) serija

Autor fotografije: Petr Novák, Wikipedia

Podeli:



Preporucujemo

52. FEST U CINEPLEXXU
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....
Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara
CINEPLEXX VAM POKLANJA PUTOVANJA U NAJROMANTIČNIJE GRADOVE...
CINEPLEXX NIŠ BIOSKOP VAM POKLANJA PUTOVANJE U LISABON
OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...