•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srpska glumica o sceni iz nove serije: Više me privlače ćevapi

Nakon što su njene kolege sa seta otkrile da je na snimanju "Kaljavih guma" najsmešnije bilo kada je snimala scenu u kojoj "duva", glumica Gorica Popović kaže da je to uradila kako je "znala i umela pa će tek videti da li će se publici dopasti".

Snimanje nove dramske serije "Kaljave gume" počelo je prie nekoliko meseci istovremeno u Srbiji i Americi, ali je zbog vanrednog stanja obustavljeno.

Radnja serije smeštena je u Kaliforniju, u stanu čoveka iz Srbije koji se tamo doselio pre deset godina i doživeo veliki uspeh, navodi "Blic".

Ona je za potrebe ove serije imala prilike da proba marihuanu, a o toj sceni imala je i šta da kaže.

"Ja to nikada u životu nisam radila. Nikad me to nije privlačilo, više ćevapi. Igrala sam scenu kada se ona naduva u Americi. Igrala sam kako sam znala i umela. Videćemo kako će to ispasti", navela je Popović.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...