•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srpski glumac u filmu Skyfall

U 23. filmu o najpoznatijem agentu na svetu, Milorad Kapor tumači ulogu kapetana broda, na kome se odigravaju jedne od najuzbudljivijih scena iz filma! Na velikom platnu, beogradski glumac, igra rame uz rame sa Danijelom Krejgom I Havijerom Bardemom. Milorad Kapor diplomirao je 1998. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Osnivač je i direktor pozorišne trupe “2uplo dno” do kraja pozorišne sezone 2006/2007. a od 2007. trupe “Jorik”. Stalni je član drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

Film “Skyfall” premijerno će biti prikazan na ovogodišnjoj reviji filmova CINEMANIA, koju će i zatvoriti 31.oktobra.

Od četvrtka, 01.novembra film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...